+32 (0) 496 / 97 25 45 [email protected]

DJ Vinden

Allround DJ vinden

Allround DJ’s hebben een heel ruime kennis van alle soorten muziek. Hierdoor kunnen ze alle feesten verzorgen waar een brede muziekkeuze gevraagd wordt.
Je kunt hen dus ook boeken voor Huwelijk, Jubileum, Verjaardag, Communie / Lentefeest, of voor een Personeelsfeest / Bedrijfsfeest.

DJ Trouwfeest

DJ Jubileum

DJ Verjaardag

DJ Communie / Lentefeest

DJ Bedrijfsfeest

FeestDj-Peter

Contact

FeestDj-Peter

Lebbeke

0474/48,91,78

[email protected]

Website: http://www.feestdj-peter.be

Muziek beluisteren: 1e kanaal:

Muziek beluisteren: 2e kanaal:

Stuur een mail naar FeestDj-Peter
Mail aan Artiest apart - Offerte

Facebook:

Prijzen

DJ MET eigen basis-installatie: 325 euro (1)(2)

DJ ZONDER eigen installatie: 300 euro (2)

(1) 2 luidsprekers + 4 spots

(2) Prijzen geldig binnen een straal van 30 km vanaf Lebbeke, en voor 7 uren muziek

Ervaring

Als DJ: 11 jaar

Als DJ op trouwfeesten: 11 jaar

Een geslaagd feest,vraagt om een goede Dj! Wenst u betaalbaar,in stijl en zonder zorgen te feesten? Dan bent u bij FeestDj-Peter aan het juiste adres! FeestDj-Peter kan u boeken,voor allerhande feesten en of party’s, of het nu gaat om een Trouwfeest, Trouwparty en of fuif, Verjaardagsfeest en of Party’s, Pop-up Party … and many more. FeestDj-Peter heeft als ervaren “All-round Deejay” al heel wat feesten en Party’s muzikaal verzorgd in menige feestzalen en horecazaken ‘her en der in Vlaanderen’ en dit (telkens met positieve reacties achteraf)! FeestDj-Peter is dan ook zowat van alle markten thuis en brengt hij muziek voor zowel een jong als een minder jong publiek. Om ook uw feest en of party te voorzien van een ‘sfeervol licht en een warm geluid’ beschik ik over een eigen professionele geluids-en lichtinstallatie, welke uiteraard moduleerbaar is en op vraag steeds kan uitgebreid worden. Om onnodige verrassingen tijdens uw feest te vermijden ben ik in orde inzake “Sabam” en beschik ik tevens ook over een “btw nummer”! Om de zuiverheid en de beschikbaarheid van de gebrachte muziek op uw feest te kunnen garanderen, wordt de muziek database steeds up-to-date gehouden en “legaal” aangekocht. FeestDj-Peter stelt alles in het werk om ook van uw feest een “geslaagd feest te maken en worden nog kosten ,nog moeite gespaard met als doel ” kwaliteit te bieden en dit aan een betaalbare prijs. Tevens geeft FeestDj-Peter op elk feest dan ook steeds het beste van zichzelf,met als doel van uw feest iets moois en memorabels te maken en waar uw genodigden acheraf nog over zullen napraten. Via een persoonlijk gesprek wat meestal en bij voorkeur plaatsvindt bij de klant thuis, worden alle praktische zaken aangaande uw feest besproken,met als oogpunt, de juiste sfeer op uw feest te creeeren, een muzikaal verlanglijstje is hierbij dan ook een belangrijke leidraad en bezorgt ons een goed beeld van uw verwachtingen! FeestDj- Peter draait muziek voor iedereen! Dus alle klassiekers van de laatste decennia en natuurlijk de nieuwste hits worden in de blender gegooid en verwerkt tot een aanstekelijke mix. FeestDj-Peter werkt steeds met een op voorhand vastgelegde, correcte en transparante prijs,”dus geen bijkomende verrassingen en of kosten na het feest!!!