+32 (0) 496 / 97 25 45 [email protected]

Trouwfeest DJ Hooglede

DJ Goodvibrations

Contact

DJ Goodvibrations

Sint-Kruis Brugge

0474311218

[email protected]

Website: http://www.djgoodvibrations.be

Muziek beluisteren: 1e kanaal:

Muziek beluisteren: 2e kanaal:

Stuur een mail naar DJ Goodvibrations
Mail aan Artiest apart - Offerte

Facebook:[efb_likebox fanpage_url=”deejaygoodvibrations” box_width=”250″ box_height=”” locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

Prijzen

DJ MET eigen basis-installatie: 450 euro (1)(2)

DJ ZONDER eigen installatie: 400 euro (2)

(1) 2 luidsprekers + 4 spots

(2) Prijzen geldig binnen een straal van 30 km vanaf Sint-Kruis Brugge, en voor 7 uren muziek

Ervaring

Als DJ: 21 jaar

Als DJ op trouwfeesten: 21 jaar

Deejay Goodvibrations (nummer van de Beach Boys) : Good vibrations = aangename trillingen (geluiden)

Reeds vanaf mijn studententijd kreeg ik al een beetje de deejaymicrobe te pakken. Ik startte officieel in 1998. Sindsdien speelde ik al allerlei feesten, van huwelijken van jonge tot minder jonge koppels, verjaardagen van 18 tot 80 jaar (specialiteit 40, 50 of 60 jaar), feesten met vooral retro muziek of foute party muziek. Ook veel ervaring met jubilea, en dan vooral 50 jaar huwelijk. Ook ervaring met personeelsfeesten, communies en bals voor singles.

Mijn sterke punten

* De avond zelf aanvoelen wat het publiek wil, en daar zeer flexibel op kunnen inspelen. Ik laat ook vooral de muziek voor zich spreken, en zit niet voortdurend te praten. Verzoeknummers uiteraard mogelijk.

* Professioneel materiaal : Goede klank, zonder daarom te luid te spelen en aangenaam licht. Ik heb niet veel plaats nodig om alles mooi te kunnen plaatsen. Ook een professionele hazer (rookmachine) is mogelijk. Alle nummers zijn officieel en in de hoogste kwaliteit (ofwel had ik ze zelf op cd, ofwel werden ze aangekocht met iTunes). Deejaylicentie bij Sabam.

* Veel variatie in de muziekgenres : Een zeer brede kennis van muziek, vanaf zelfs de jaren 50 tot en met wat nu in de top 30 staat. Ook kennis van de bekende paardansen, rijdansen en groepsdansen. Veel ervaring en uitgebreide kennis van muziek uit de jaren 70-80-90. Er staat een uitgebreide excel – of pdf-lijst op mijn website.

* U wordt uiteraard vooraf eens uitgenodigd om al uw muzikale wensen in detail te bespreken

* Extra flexibiliteit : Een voorafgaande ceremonie versterken, een zanger goed versterken met extra galm op de stem, een synthesizer of semi akoestische gitaar aansluiten : het kan allemaal. Ook een projector kan ik meebrengen indien u dat wenst.

* Vooral : Ik doe die job zeer graag, en dat zal u ook merken tijdens het feest! 

Trouwfeest DJ Hooglede: ons aanbod

We proberen u te helpen bij het zoeken en boeken van een ervaren Trouwfeest DJ in Hooglede.
Meestal gebruikt de DJ hiervoor zijn eigen discobar, maar de DJ kan ook geboekt worden voor enkel een DJ-set (licht & geluid worden hierbij voorzien door de feestzaal).
Veel DJ's kunnen een kille zaal (zoals bvb een Parochiaal centrum of een landbouwloods) omtoveren tot een sfeervolle ruimte met extra verlichting dmv LED Uplighters.

Indien de ceremonie in de tuin of een tent doorgaat, kunnen de meeste DJ's hiervoor het geluid verzorgen (microfoon, luidsprekers, liedjes afspelen). Als er iemand live komt zingen of piano spelen, dan kunnen ze ook op zijn luidsprekers aansluiten. Dit beperkt het aantal luidsprekers en het aantal draden.

We kunnen u ook helpen met het zoeken en boeken van Live artiesten: bvb een Jazz-band tijdens de receptie, Live Saxofonist bij de DJ, Live viool bij de DJ of Live trompet bij de DJ.


Trouwfeest DJ Hooglede boeken

Nadat je 1 of meerdere potentiële DJ's gevonden hebt, vraag je eerst een vrijblijvende offerte aan.
Bij het DJ-profiel staan contactgegevens zoals telefoon, website of email-adres.

Nadat je beslist hebt met welke DJ je effectief wil verderwerken, zullen de meeste DJ's vragen voor een persoonlijk gesprek, alhoewel sommigen enkel met een vragenlijst werken. Een persoonlijk contact lijkt ons het meest aangewezen, want bij een DJ-team komt er meestal een DJ af die je nog nooit gezien hebt, en dat kan soms verkeerd aflopen (Huis DJ, DJ-team of eigen DJ).

De meeste van onze DJ's hanteren een vaste prijs voor de hele avond. Doordat we echter ook extra diensten aanbieden (Ceremonie in de tuin, Jazz-band voor de receptie, Live Saxofonist, Uplighters) kunt u best een totaalprijs vragen.


Trouwfeest DJ Hooglede: Muziek

Hierbij proberen we u een overzicht te geven van de verschillende soorten muziek, oa ook voor een Trouwfeest DJ in Hooglede.

Onze trouwfeest DJ's hebben een goede kennis van alle soorten muziek, maar iedere DJ heeft toch een bepaalde specialisatie. Bij het kiezen van jouw DJ kun je aanvinken welke eigenschappen je wenst.

Onder de rubriek Openingsdansen geven we u een overzicht van alle populaire openingsdansen van zowel dit jaar als van de afgelopen jaren.


Allround DJ Hooglede Personeelsfeest, Verjaardag of Jubileum

Onze Allround DJ 's kun je ook boeken voor Personeelsfeesten, Verjaardag of Jubileum.


Ons doel:
  • Een volle dansvloer
  • Een leuk, gezellig en spetterende dansavond!


DJ Trouwfeest

Aanvragen sinds 1 nov 2017:

1390

 

In 3 stappen de juiste DJ vinden en hen contacteren

Wij zoeken nog ervaren Allround DJ’s!