+32 (0) 496 / 97 25 45 [email protected]

Trouwfeest DJ

Professionele DJ's voor Trouwfeest & Bedrijfsfeest

Trouwfeest DJ Groot-Bijgaarden

DJ zoekformulier

DJ zoeken en boeken

1/ DJ zoeken op provincie, prijs en ervaring: Klik hier2/ Gevonden DJ’s

DJ Cedric

Met mijn jarenlange ervaring als DJ zorg ik er steeds voor dat de dansvloer gevuld is. Van uw huwelijksfeest / fuif maak ik er een aangename, gezellige en vooral spetterende dansavond van!

Volledig profiel bekijken + contact-info

Dj Stef B

Allround dj Professionele dj voor elk evenement (Huwelijk, Trouwfuif, Verjaardagsfeest, Fuif, Bedrijfsfeest,…)Met meer dan 15 jaar ervaring, ik maak van jullie feest of evenement een succes !

Volledig profiel bekijken + contact-info

DJ Thierry, Trouwfuif.com

Féésten; iedereen zal dansen. Geen gebabbel, maar een vlotte mix van jouw playlist met de nieuwste party-tunes en de grootste dansklassiekers. Veelgehoorde opmerking: “Jij krijgt mensen aan dansen die anders nooit dansen!”

Volledig profiel bekijken + contact-info

DJ Yves – Banjo Events

Kies je voor zekerheid en kwaliteit, dan is DJ Yves de geknipte DJ voor jullie! Ruime ervaring, beheersing van alle mogelijke muziekgenres, van de sixties tot de meest recente hits: alles vlot en verrassend door elkaar gemixt, dat is mijn stijl.

Volledig profiel bekijken + contact-info

Discobar De Kleine Beer / DJ Frank-e

Discobar De Kleine Beer….all-round dj…alle muziekstijlen, van de jaren 60-70-80-90-millies en hedendaags. Specialiteit : 90’s retrohouse….Voor Uw huwelijksfeest, jubilea, verjaardagen, events allerhande…ambiance verzekerd !

Volledig profiel bekijken + contact-info

Royal-T

Van abba tot zappa, al 26 jaar zet ik de kroon op je feest

Volledig profiel bekijken + contact-info

Bart Van De Keer

Dj Bart Van De Keer Allround party deejay zowel voor huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, jubilee, fuif, festival, swingcafé of discotheek. Door onze jarenlange ervaring en zeer ruime muziekkennis jouw garantie voor een geslaagd feest!

Volledig profiel bekijken + contact-info

Discobar The Legend

Meer dan 15 jaar ervaring, Grote database muziek met veel verschillende genres, Kennismakingsgesprek, Muziekbewerkingen, Perfectionistisch ingesteld, Gebruik van micro is geen probleem, Geen kosten voor extra uren of +30km (Heel Vlaanderen)

Volledig profiel bekijken + contact-info

Mail aan Artiesten - Offerte

3/ Offerte aanvragen

Jaar-Maand-Datum
DJ Trouwfeest Groot-Bijgaarden
4.8 (96.52%) 23 votes 

Trouwfeest DJ Groot-Bijgaarden: ons aanbod

We proberen u te helpen bij het zoeken en boeken van een ervaren Trouwfeest DJ in Groot-Bijgaarden.
Meestal gebruikt de DJ hiervoor zijn eigen discobar, maar de DJ kan ook geboekt worden voor enkel een DJ-set (licht & geluid worden hierbij voorzien door de feestzaal).
Veel DJ's kunnen een kille zaal omtoveren tot een sfeervolle ruimte met extra verlichting dmv LED Uplighters.

Indien de ceremonie in de tuin of een tent doorgaat, kunnen de meeste DJ's hiervoor het geluid verzorgen (microfoon, luidsprekers, liedjes afspelen). Als er iemand live komt zingen of piano spelen, dan kunnen ze ook op zijn luidsprekers aansluiten. Dit beperkt het aantal luidsprekers en het aantal draden.

We kunnen u ook helpen met het zoeken en boeken van Live artiesten: bvb een Jazz-band tijdens de receptie, Live Saxofonist bij de DJ, Live viool bij de DJ of Live trompet bij de DJ.


Trouwfeest DJ Groot-Bijgaarden boeken

Nadat je 1 of meerdere potentiële DJ's gevonden hebt, vraag je eerst een vrijblijvende offerte aan.
Bij het DJ-profiel staan contactgegevens zoals telefoon, website of email-adres.

Nadat je beslist hebt met welke DJ je effectief wil verderwerken, zullen de meeste DJ's vragen voor een persoonlijk gesprek, alhoewel sommigen enkel met een vragenlijst werken. Een persoonlijk contact lijkt ons het meest aangewezen, want bij een DJ-team komt er meestal een DJ af die je nog nooit gezien hebt, en dat kan soms verkeerd aflopen (Huis DJ, DJ-team of eigen DJ).

De meeste van onze DJ's hanteren een vaste prijs voor de hele avond. Doordat we echter ook extra diensten aanbieden (Ceremonie in de tuin, Jazz-band voor de receptie, Live Saxofonist, Uplighters) kunt u best een totaalprijs vragen.


Trouwfeest DJ Groot-Bijgaarden: Muziek

Hierbij proberen we u een overzicht te geven van de verschillende soorten muziek, oa ook voor een Trouwfeest DJ in Groot-Bijgaarden.

Onze trouwfeest DJ's hebben een goede kennis van alle soorten muziek, maar iedere DJ heeft toch een bepaalde specialisatie. Bij het kiezen van jouw DJ kun je aanvinken welke eigenschappen je wenst.

Onder de rubriek Openingsdansen geven we u een overzicht van alle populaire openingsdansen van zowel dit jaar als van de afgelopen jaren.


Allround DJ Groot-Bijgaarden Personeelsfeest, Verjaardag of Jubileum

Onze Allround DJ 's kun je ook boeken voor Personeelsfeesten, Verjaardag of Jubileum.


Ons doel:
  • Een volle dansvloer
  • Een leuk, gezellig en spetterende dansavond!

In 3 stappen de juiste DJ vinden en hen contacteren

Volg ons op Facebook

Wij zoeken nog ervaren Allround DJ’s!

DJ Trouwfeest Groot-Bijgaarden
4.8 (96.52%) 23 votes