+32 (0) 496 / 97 25 45 [email protected]

Trouwfeest DJ Sint-Niklaas

DJ zoekformulier

DJ zoeken en boeken

1/ DJ zoeken op provincie, prijs en ervaring: Klik hier2/ Gevonden DJ’s: 11

Discobar Ambi, Handzame (Kortemark)

.Ik heb reeds 24 jaar ervaring in het draaien van verjaardag feesten en trouwfeesten.Ook jubilea en bedrijf feesten, baby borrel, opening zaak , verzorg ik ik draai zowel muziek van de sixties tot de schlager muziek tot de top ik breng u aan dansen

Volledig profiel, prijzen en contact-info

DJ Thierry, Trouwfuif.com, Dendermonde

Féésten; iedereen zal dansen. Geen gebabbel, maar een vlotte mix van jouw playlist met de nieuwste party-tunes en de grootste dansklassiekers. Veelgehoorde opmerking: “Jij krijgt mensen aan dansen die anders nooit dansen!”

Volledig profiel, prijzen en contact-info

DJ Frederik, Sint-Eloois-Vijve

Zoek je een dj voor jouw feest? Dan heb je deze nu gevonden! Met eigen of reeds beschikbaar materiaal maken we er samen een spetterend feest van! Jullie feest, jullie muziekkeuze, onze ambiance!

Volledig profiel, prijzen en contact-info

Discobar The Legend, Meerhout

Meer dan 15 jaar ervaring, Grote database muziek met veel verschillende genres, Kennismakingsgesprek, Muziekbewerkingen, Perfectionistisch ingesteld, Gebruik van micro is geen probleem, Geen kosten voor extra uren of +30km (Heel Vlaanderen)

Volledig profiel, prijzen en contact-info

DJ Jimmy, Zele

Commerciële allround DJ met muziek van ’80 tot hedendaags, vlot gebeatmixt, geen gebabbel in de microfoon. Zowel jong als oud op de dansvloer. Kan ook geboekt worden voor een moderne trouwfuif.

Volledig profiel, prijzen en contact-info

P&P’s Discobar, Lebbeke

No nonsens,Bij P&P’s Discobar staan de wensen van de klant en de muziek centraal! Met onze jarenlange ervaring en professionele aanpak,maken wij ook van uw feest,party,evenement iets onvergetelijks, waar u en uw gasten nog lang zullen over napraten!

Volledig profiel, prijzen en contact-info

DJ Cash, Merchtem

All-round, all sound. Een bak gevuld met de meest recente dance- en discomuziek, maar evengoed met de grote klassiekers uit de jaren ’60,’70,’80,’90 en nillies. DJ Cash staat garant voor muzikaal spektakel, steeds op het ritme van het publiek.

Volledig profiel, prijzen en contact-info

DJ AMBI, Sint-Amands

DJ Ambi heeft een mix aan muzikale genres: van Schlagers, après-ski hits, Oktoberfest, Disco, Foute Muziek, Lounge, Ballroom, tot hedendaagse dansmuziek of passende, sfeervolle achtergrondmuziek.

Volledig profiel, prijzen en contact-info

Discobar High Energy, Heist Op Den Berg

Als professionele DJ speel ik reeds jaren op feesten van allerlei aard. Ambiance verzekerd tot in de vroege uurtjes. Mixen van verschillende muziekgenres en van uw playlist zijn hierbij mogelijk. Ook, eventueel, met diverse artisten – liveoptredens.

Volledig profiel, prijzen en contact-info

DJ Cartouche (moi le dj), Oudenaarde

Music is my life and my life is music! Je vindt me bijna overal: in danscafé’s, feestzalen, parochiale en culturele centra, … Je kan me boeken op jouw feest voor een volledige nacht of als gast dj.
Senioren namiddag of oldies …niet twijfelen!

Volledig profiel, prijzen en contact-info

Discobar De Kleine Beer / DJ Frank-e, Erpe-Mere

Discobar De Kleine Beer….all-round dj…alle muziekstijlen, van de jaren 60-70-80-90-Millies -Retrohouse en Hedendaags…Voor Uw huwelijksfeest, jubilea, verjaardagen, events allerhande…ambiance verzekerd ! ..MET SPECIAL EFFECTS !!

Volledig profiel, prijzen en contact-info

Mail aan Artiesten uit lijst - Offerte

3/ Offerte aanvragen

Alle DJ's uit bovenstaande lijst krijgen deze aanvaag.

Jaar-Maand-Datum
4.8 (96.74%) 43 votes 

Trouwfeest DJ Sint-Niklaas: ons aanbod

We proberen u te helpen bij het zoeken en boeken van een ervaren Trouwfeest DJ in Sint-Niklaas.
Meestal gebruikt de DJ hiervoor zijn eigen discobar, maar de DJ kan ook geboekt worden voor enkel een DJ-set (licht & geluid worden hierbij voorzien door de feestzaal).
Veel DJ's kunnen een kille zaal (zoals bvb een Parochiaal centrum of een landbouwloods) omtoveren tot een sfeervolle ruimte met extra verlichting dmv LED Uplighters.

Indien de ceremonie in de tuin of een tent doorgaat, kunnen de meeste DJ's hiervoor het geluid verzorgen (microfoon, luidsprekers, liedjes afspelen). Als er iemand live komt zingen of piano spelen, dan kunnen ze ook op zijn luidsprekers aansluiten. Dit beperkt het aantal luidsprekers en het aantal draden.

We kunnen u ook helpen met het zoeken en boeken van Live artiesten: bvb een Jazz-band tijdens de receptie, Live Saxofonist bij de DJ, Live viool bij de DJ of Live trompet bij de DJ.


Trouwfeest DJ Sint-Niklaas boeken

Nadat je 1 of meerdere potentiële DJ's gevonden hebt, vraag je eerst een vrijblijvende offerte aan.
Bij het DJ-profiel staan contactgegevens zoals telefoon, website of email-adres.

Nadat je beslist hebt met welke DJ je effectief wil verderwerken, zullen de meeste DJ's vragen voor een persoonlijk gesprek, alhoewel sommigen enkel met een vragenlijst werken. Een persoonlijk contact lijkt ons het meest aangewezen, want bij een DJ-team komt er meestal een DJ af die je nog nooit gezien hebt, en dat kan soms verkeerd aflopen (Huis DJ, DJ-team of eigen DJ).

De meeste van onze DJ's hanteren een vaste prijs voor de hele avond. Doordat we echter ook extra diensten aanbieden (Ceremonie in de tuin, Jazz-band voor de receptie, Live Saxofonist, Uplighters) kunt u best een totaalprijs vragen.


Trouwfeest DJ Sint-Niklaas: Muziek

Hierbij proberen we u een overzicht te geven van de verschillende soorten muziek, oa ook voor een Trouwfeest DJ in Sint-Niklaas.

Onze trouwfeest DJ's hebben een goede kennis van alle soorten muziek, maar iedere DJ heeft toch een bepaalde specialisatie. Bij het kiezen van jouw DJ kun je aanvinken welke eigenschappen je wenst.

Onder de rubriek Openingsdansen geven we u een overzicht van alle populaire openingsdansen van zowel dit jaar als van de afgelopen jaren.


Allround DJ Sint-Niklaas Personeelsfeest, Verjaardag of Jubileum

Onze Allround DJ 's kun je ook boeken voor Personeelsfeesten, Verjaardag of Jubileum.


Ons doel:
  • Een volle dansvloer
  • Een leuk, gezellig en spetterende dansavond!


DJ Trouwfeest

Aanvragen sinds 1 nov 2017:

1319

 

In 3 stappen de juiste DJ vinden en hen contacteren

Wij zoeken nog ervaren Allround DJ’s!

4.8 (96.74%) 43 votes