+32 (0) 496 / 97 25 45 [email protected]

Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen

DJ Yves – Banjo Events

Contact

DJ Yves – Banjo Events

Aalst/Lede

+32 477 44 50 05

[email protected]

Website: https://www.banjoevents.weebly.com

Muziek beluisteren: 1e kanaal:

Muziek beluisteren: 2e kanaal:

Stuur een mail naar DJ Yves – Banjo Events
Mail aan Artiest apart - Offerte

Facebook:

Prijzen

DJ MET eigen basis-installatie: 475 euro (1)(2)

DJ ZONDER eigen installatie: 350 euro (2)

(1) 2 luidsprekers + 4 spots

(2) Prijzen geldig binnen een straal van 30 km vanaf Aalst/Lede, en voor 7 uren muziek

Ervaring

Als DJ: 30 jaar

Als DJ op trouwfeesten: 25 jaar

Beste feestvierder, organisator, trouwer,

DJ Yves zal vereerd zijn om er samen met u een onvergetelijk feest en fantastische avond van te maken.

Werkwijze

Door een goeie planning en duidelijke afspraken vooraf zijn er geen onaangename of onverwachte situaties op de dag van het feest zelf. Tijdens een gesprek of persoonlijke ontmoeting bespreken we het verloop van de avond, de gewenste muziekgenres, openingsdans(en), eventuele speeches en spelletjes/sketches/presentaties, enz. Met ruim 30j ervaring als DJ weet ik perfect in te spelen op het publiek. Verzoekjes zijn welkom zo lang ze in het totaalconcept passen. Tevreden mensen, lachende gezichten en volledig uit de bol gaande dansers zijn mijn streefdoel.

Mogelijkheden

Het materiaal dat wij voor onze sets gebruiken is steeds van de beste merken (Pioneer, JBL, Numark, Denon, Shure, QSC, Martin,…) – zo wordt de kans op storingen en defecten geminimaliseerd.

Wenst u de ceremonie op de trouwfeestlocatie te doen, dan kan DJ Yves u daar ook mee helpen: een compacte geluidsinstallatie, degelijke draadloze microfoons, de gewenste muziek op het gepaste moment afspelen, daar kan ik voor zorgen.

Wilt u bij het feest nog iets “speciaals”, dan wil ik U daar ook graag bij verderhelpen. Enkele ideetjes zijn bvb fotobox met verkleedattributen, een sax speler bij de receptie of tijdens het avondfeest, een jazz- of folkbandje, een dansgroep, een karikaturist die binnen enkele minuten een portret kan knippen of tekenen van de gasten, een live zingende artiest, enz. – zowat alles is mogelijk. Ook een beamer met of zonder scherm is beschikbaar. Ik help u graag om binnen uw budget een oplossing te vinden.

Indien u nog op zoek bent naar een topfotograaf of videograaf, een limo of partybus, dan kan ik u enkele voorstellen doen.

Ook qua licht- en geluidsinstallatie zijn er heel wat mogelijkheden: van de standaardinstallatie tot heel uitgebreide setups, met bewegend licht, lasers, indoor vuurwerk, uplighters, strobo’s, enz. We bespreken samen wat voor uw feest het beste is.

Banjo Events en DJ Yves zijn gespecialiseerd in trouwfeesten, maar draaien evengoed ook op verjaardagsfeesten, allerhande fuiven (80-90-00’s, faute parties, disco, retro, new wave, stubru, Q/MNM, Nostalgie/Joe,…), jubilea, bedrijfsevents, enz. Kortom, voor al uw feesten, 1 adres: Banjo Events met DJ Yves. 

Ik kijk alvast uw aanvraag tegemoet!

Muzikale groetjes,

DJ Yves, misschien niet de goedkoopste, maar zeker één van de beste!

4.8 (96.36%) 110 votes 

Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen: ons aanbod

We proberen u te helpen bij het zoeken en boeken van een ervaren Trouwfeest DJ in Oost-Vlaanderen.
Meestal gebruikt de DJ hiervoor zijn eigen discobar, maar de DJ kan ook geboekt worden voor enkel een DJ-set (licht & geluid worden hierbij voorzien door de feestzaal).
Veel DJ's kunnen een kille zaal (zoals bvb een Parochiaal centrum of een landbouwloods) omtoveren tot een sfeervolle ruimte met extra verlichting dmv LED Uplighters.

Indien de ceremonie in de tuin of een tent doorgaat, kunnen de meeste DJ's hiervoor het geluid verzorgen (microfoon, luidsprekers, liedjes afspelen). Als er iemand live komt zingen of piano spelen, dan kunnen ze ook op zijn luidsprekers aansluiten. Dit beperkt het aantal luidsprekers en het aantal draden.

We kunnen u ook helpen met het zoeken en boeken van Live artiesten: bvb een Jazz-band tijdens de receptie, Live Saxofonist bij de DJ, Live viool bij de DJ of Live trompet bij de DJ.


Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen boeken

Nadat je 1 of meerdere potentiële DJ's gevonden hebt, vraag je eerst een vrijblijvende offerte aan.
Bij het DJ-profiel staan contactgegevens zoals telefoon, website of email-adres.

Nadat je beslist hebt met welke DJ je effectief wil verderwerken, zullen de meeste DJ's vragen voor een persoonlijk gesprek, alhoewel sommigen enkel met een vragenlijst werken. Een persoonlijk contact lijkt ons het meest aangewezen, want bij een DJ-team komt er meestal een DJ af die je nog nooit gezien hebt, en dat kan soms verkeerd aflopen (Huis DJ, DJ-team of eigen DJ).

De meeste van onze DJ's hanteren een vaste prijs voor de hele avond. Doordat we echter ook extra diensten aanbieden (Ceremonie in de tuin, Jazz-band voor de receptie, Live Saxofonist, Uplighters) kunt u best een totaalprijs vragen.


Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen: Muziek

Hierbij proberen we u een overzicht te geven van de verschillende soorten muziek, oa ook voor een Trouwfeest DJ in Oost-Vlaanderen.

Onze trouwfeest DJ's hebben een goede kennis van alle soorten muziek, maar iedere DJ heeft toch een bepaalde specialisatie. Bij het kiezen van jouw DJ kun je aanvinken welke eigenschappen je wenst.

Onder de rubriek Openingsdansen geven we u een overzicht van alle populaire openingsdansen van zowel dit jaar als van de afgelopen jaren.


Allround DJ Oost-Vlaanderen Personeelsfeest, Verjaardag of Jubileum

Onze Allround DJ 's kun je ook boeken voor Personeelsfeesten, Verjaardag of Jubileum.


Ons doel:
  • Een volle dansvloer
  • Een leuk, gezellig en spetterende dansavond!


DJ Trouwfeest

Aanvragen sinds 1 nov 2017:

1310

 

In 3 stappen de juiste DJ vinden en hen contacteren

Wij zoeken nog ervaren Allround DJ’s!

4.8 (96.36%) 110 votes