+32 (0) 496 / 97 25 45 [email protected]

Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen

DJ Cedric

Contact

DJ Cedric

Nazareth

+32473962481

[email protected]

Website: http://www.djcedric.net

Muziek beluisteren: 1e kanaal:

Muziek beluisteren: 2e kanaal:

Stuur een mail naar DJ Cedric
Mail aan Artiest apart - Offerte

Facebook:

Prijzen

DJ MET eigen basis-installatie: 450 euro (1)(2)

DJ ZONDER eigen installatie: 350 euro (2)

(1) 2 luidsprekers + 4 spots

(2) Prijzen geldig binnen een straal van 30 km vanaf Nazareth, en voor 7 uren muziek

Ervaring

Als DJ: 20 jaar

Als DJ op trouwfeesten: 18 jaar

 

Muziek genres:  ik ben altijd up-to-date met de hedendaagse hits maar draai eveneens de jaren 80 en 90 muziek. Als er een themafeest gegeven wordt draai ik ’60-’70-’80 muziek maar ook Retro house parties en Rock feesten. Vooral luister ik naar het koppel of de organisator van het feest welke muziek hun voorkeur is en pas ik me daar volledig bij aan. Tijdens het draaien praat ik zelden door de micro. 

 

Lievelingszenders: Top Radio, Studio Brussel, MNM, Q-music, Joe FM, Nostalgie

 

Soorten feesten: vooral huwelijksfeesten/fuiven maar daarnaast verjaardagsfeesten, jubileums, communiefeesten, pensioenfeesten,  eigen georganiseerde feesten (Jaren 60, 70,80/ nineties party/ Retro House Party), scoutsfuiven, schoolfuiven.

 

Website: www.djcedric.net

 

Facebookpagina: wordt binnenkort apart aangemaakt, nu vindt u mij terug onder Cedric Dhondt op facebook

 

4.8 (96.36%) 110 votes 

Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen: ons aanbod

We proberen u te helpen bij het zoeken en boeken van een ervaren Trouwfeest DJ in Oost-Vlaanderen.
Meestal gebruikt de DJ hiervoor zijn eigen discobar, maar de DJ kan ook geboekt worden voor enkel een DJ-set (licht & geluid worden hierbij voorzien door de feestzaal).
Veel DJ's kunnen een kille zaal (zoals bvb een Parochiaal centrum of een landbouwloods) omtoveren tot een sfeervolle ruimte met extra verlichting dmv LED Uplighters.

Indien de ceremonie in de tuin of een tent doorgaat, kunnen de meeste DJ's hiervoor het geluid verzorgen (microfoon, luidsprekers, liedjes afspelen). Als er iemand live komt zingen of piano spelen, dan kunnen ze ook op zijn luidsprekers aansluiten. Dit beperkt het aantal luidsprekers en het aantal draden.

We kunnen u ook helpen met het zoeken en boeken van Live artiesten: bvb een Jazz-band tijdens de receptie, Live Saxofonist bij de DJ, Live viool bij de DJ of Live trompet bij de DJ.


Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen boeken

Nadat je 1 of meerdere potentiële DJ's gevonden hebt, vraag je eerst een vrijblijvende offerte aan.
Bij het DJ-profiel staan contactgegevens zoals telefoon, website of email-adres.

Nadat je beslist hebt met welke DJ je effectief wil verderwerken, zullen de meeste DJ's vragen voor een persoonlijk gesprek, alhoewel sommigen enkel met een vragenlijst werken. Een persoonlijk contact lijkt ons het meest aangewezen, want bij een DJ-team komt er meestal een DJ af die je nog nooit gezien hebt, en dat kan soms verkeerd aflopen (Huis DJ, DJ-team of eigen DJ).

De meeste van onze DJ's hanteren een vaste prijs voor de hele avond. Doordat we echter ook extra diensten aanbieden (Ceremonie in de tuin, Jazz-band voor de receptie, Live Saxofonist, Uplighters) kunt u best een totaalprijs vragen.


Trouwfeest DJ Oost-Vlaanderen: Muziek

Hierbij proberen we u een overzicht te geven van de verschillende soorten muziek, oa ook voor een Trouwfeest DJ in Oost-Vlaanderen.

Onze trouwfeest DJ's hebben een goede kennis van alle soorten muziek, maar iedere DJ heeft toch een bepaalde specialisatie. Bij het kiezen van jouw DJ kun je aanvinken welke eigenschappen je wenst.

Onder de rubriek Openingsdansen geven we u een overzicht van alle populaire openingsdansen van zowel dit jaar als van de afgelopen jaren.


Allround DJ Oost-Vlaanderen Personeelsfeest, Verjaardag of Jubileum

Onze Allround DJ 's kun je ook boeken voor Personeelsfeesten, Verjaardag of Jubileum.


Ons doel:
  • Een volle dansvloer
  • Een leuk, gezellig en spetterende dansavond!


DJ Trouwfeest

Aanvragen sinds 1 nov 2017:

1298

 

In 3 stappen de juiste DJ vinden en hen contacteren

Wij zoeken nog ervaren Allround DJ’s!

4.8 (96.36%) 110 votes