+32 (0) 496 / 97 25 45 [email protected]

Trouwfeest DJ Antwerpen

P&P’s Discobar

Contact

P&P’s Discobar

Lebbeke

0474/48,91,78

[email protected]

Website: https://sylvianemeulemans.wixsite.com/dj-peter

Muziek beluisteren: 1e kanaal:

Muziek beluisteren: 2e kanaal:

Stuur een mail naar P&P’s Discobar
Mail aan Artiest apart - Offerte

Facebook:

Prijzen

DJ MET eigen basis-installatie: 300 euro (1)(2)

DJ ZONDER eigen installatie: 250 euro (2)

(1) 2 luidsprekers + 4 spots

(2) Prijzen geldig binnen een straal van 30 km vanaf Lebbeke, en voor 7 uren muziek

Ervaring

Als DJ: 10 jaar

Als DJ op trouwfeesten: 10 jaar

Een geslaagd feest,vraagt om een goede Dj! Wenst u betaalbaar,in stijl en zonder zorgen te feesten? P&P’s Discobar (DJ Peter) kan u boeken,voor allerhande feesten en of party’s, of het nu gaat om een Trouwfeest, Trouwparty en of fuif, Verjaardagsfeest en of Party’s, Pop-up Party … enz  Intussen heeft Deejay Peter als ervaren All-round Deejay al heel wat feesten en Party’s muzikaal verzorgd in menige feestzalen en horecazaken ‘her en der in Vlaanderen’ en dit (telkens met positieve reacties achteraf), daarom is (Deejay Peter) zowat van alle markten thuis en brengt hij muziek voor zowel jong als een minder jong publiek. Om ook uw feest en of party te voorzien van een ‘sfeervol licht en een warm geluid’ beschik ik over een eigen geluids-en lichtinstallatie, welke uiteraard moduleerbaar is en op vraag steeds kan uitgebreid worden. Om onnodige verrassingen tijdens uw feest te vermijden ben ik in orde inzake “Sabam” en beschik ik tevens ook over een “btw nummer”! Om de zuiverheid en de beschikbaarheid van de gebrachte muziek op uw feest te kunnen garanderen, wordt de muziek database steeds up-to-date gehouden en “legaal” aangekocht. P&P’s Discobar stelt alles in het werk om ook van uw feest een “geslaagd feest te maken en worden nog kosten ,nog moeite gespaard met als doel ” kwaliteit te bieden,aan een betaalbare prijs. DJ PETER geeft op welk feest dan ook steeds het beste van zichzelf,om ook van uw feest iets moois en memorabels te maken, daarom wordt er via een persoonlijk gesprek wat meestal en bij voorkeur plaatsvindt bij de klant thuis, alle praktische zaken aangaande uw feest besproken,met als oogpunt, de juiste sfeer op uw feest te creeeren Een muzikaal verlanglijstje bezorgt ons een goed beeld van uw verwachtingen. Dj Peter draait muziek voor iedereen, al de klassiekers van de laatste decennia en natuurlijk de nieuwste hits in 1 aanstekelijke mix. Dj Peter werkt steeds met een op voorhand vastgelegde, correcte en transparante prijs,”dus geen bijkomende verrassingen en of kosten na het feest!!!

4.9 (97.04%) 81 votes 

Trouwfeest DJ Antwerpen: ons aanbod

We proberen u te helpen bij het zoeken en boeken van een ervaren Trouwfeest DJ in Antwerpen.
Meestal gebruikt de DJ hiervoor zijn eigen discobar, maar de DJ kan ook geboekt worden voor enkel een DJ-set (licht & geluid worden hierbij voorzien door de feestzaal).
Veel DJ's kunnen een kille zaal (zoals bvb een Parochiaal centrum of een landbouwloods) omtoveren tot een sfeervolle ruimte met extra verlichting dmv LED Uplighters.

Indien de ceremonie in de tuin of een tent doorgaat, kunnen de meeste DJ's hiervoor het geluid verzorgen (microfoon, luidsprekers, liedjes afspelen). Als er iemand live komt zingen of piano spelen, dan kunnen ze ook op zijn luidsprekers aansluiten. Dit beperkt het aantal luidsprekers en het aantal draden.

We kunnen u ook helpen met het zoeken en boeken van Live artiesten: bvb een Jazz-band tijdens de receptie, Live Saxofonist bij de DJ, Live viool bij de DJ of Live trompet bij de DJ.


Trouwfeest DJ Antwerpen boeken

Nadat je 1 of meerdere potentiële DJ's gevonden hebt, vraag je eerst een vrijblijvende offerte aan.
Bij het DJ-profiel staan contactgegevens zoals telefoon, website of email-adres.

Nadat je beslist hebt met welke DJ je effectief wil verderwerken, zullen de meeste DJ's vragen voor een persoonlijk gesprek, alhoewel sommigen enkel met een vragenlijst werken. Een persoonlijk contact lijkt ons het meest aangewezen, want bij een DJ-team komt er meestal een DJ af die je nog nooit gezien hebt, en dat kan soms verkeerd aflopen (Huis DJ, DJ-team of eigen DJ).

De meeste van onze DJ's hanteren een vaste prijs voor de hele avond. Doordat we echter ook extra diensten aanbieden (Ceremonie in de tuin, Jazz-band voor de receptie, Live Saxofonist, Uplighters) kunt u best een totaalprijs vragen.


Trouwfeest DJ Antwerpen: Muziek

Hierbij proberen we u een overzicht te geven van de verschillende soorten muziek, oa ook voor een Trouwfeest DJ in Antwerpen.

Onze trouwfeest DJ's hebben een goede kennis van alle soorten muziek, maar iedere DJ heeft toch een bepaalde specialisatie. Bij het kiezen van jouw DJ kun je aanvinken welke eigenschappen je wenst.

Onder de rubriek Openingsdansen geven we u een overzicht van alle populaire openingsdansen van zowel dit jaar als van de afgelopen jaren.


Allround DJ Antwerpen Personeelsfeest, Verjaardag of Jubileum

Onze Allround DJ 's kun je ook boeken voor Personeelsfeesten, Verjaardag of Jubileum.


Ons doel:
  • Een volle dansvloer
  • Een leuk, gezellig en spetterende dansavond!


DJ Trouwfeest

 

Feestzalen Antwerpen

Aanvragen sinds 1 nov 2017:

1320

 

In 3 stappen de juiste DJ vinden en hen contacteren

Wij zoeken nog ervaren Allround DJ’s!

4.9 (97.04%) 81 votes